Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان سمنان، سید علی موسوی روز سه شنبه هفته جاری در سمینار نگاه نو به توانمندی های دانشگاه فنی و حرفه‌ای و شرکت‌های دانش‌بنیان و نقش آن‌ها در توسعه صنعت کشور ضمن بیان اینکه اکنون دانشگاه‌های نسل چهار دنیا مهارت محور و در خدمت جامعه هستند، بیان داشت: آموزش فنی و حرفه‌ای بر مبنای ضرورت اجتماعی، ضرورت آموزشی، ضرورت فناوری و ضرورت اقتصادی استوار است‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه تربیت نیروی انسانی متخصص و پژوهشگران مورد نیاز بازار کار از مهمترین اهداف نظام آموزش عالی بیشتر کشورها است، تاکید کرد: همه کشورهای پیشرفته دنیا شایستگی افراد را در بینش و مهارت و دانش بررسی می‌کنند و شکل اجرای آموزش بر این اساس است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور با اشاره به اهمیت آموزش فنی و حرفه‌ای در تمام کشورهای دنیا بیان داشت: محور توسعه کشورها، تمرکز بر آموزش مهارت‌محور است. وی با تاکید بر اینکه همکاری بین دانشگاه و صنعت هماهنگ باشد افزود: حرفه‌های مورد نیاز بازار کار، به عنوان رشته‌های دانشگاهی تعریف شود.

موسوی بازبینی عناوین رشته‌های فناوری، تامین نیروی انسانی مورد نیاز صنایع و انجام پژوهش‌های مساله محور را از مهمترین اهداف دانشگاه های فنی و حرفه ای دانست.
وی با تاکید بر اینکه کنسرسیوم صنعتی این دانشگاه ۲۸ رسته فعالیت اقتصادی شامل رسته صنایع نفت، گردشگری، پوشاک و غذایی با مطالعه اسناد بین المللی و بر اساس استاندارد IC تعیین کرد و برای تحقق شعار سال بر آن‌ها تمرکز می‌کند افزود:دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور بر اساس شعار سال، برنامه تحولی تدوین کرد که در همه حوزه‌های زیر مجموعه این دانشگاه شامل ۱۸۰ دانشکده، این برنامه تحولی اجرایی و عملیاتی شود

در ادامه رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان با بیان اینکه ارتباط بین دانشگاه، صنعت و دولت در عمل بسیار مهم است گفت: تربیت افراد توانمند و بامهارت بسیار مهم و از باقیات‌الصالحات است.
رضا نقدی با اشاره به برگزاری سمینار نگاه نو به توانمندی های دانشگاه فنی و حرفه ای و شرکت های دانش بنیان و نقش آنها در توسعه صنعت کشور هدف آن را ایجاد انگیزه در جوانان دانشگاهی در راستای تحقق اهداف اقتصاد دانش بنیان، توانمندسازی دانش آموختگان دانشگاه فنی و حرفه ای به منظور ورود به فضای کسب و کار، هم افزایی علم و ثروت؛ تجاری سازی علم و دانش و ارتقای فرهنگ عمومی کارآفرینی برشمرد.

وی محورهای سمینار را شرکت دانش بنیان؛ رویکرد های اجرایی آن،کسب و کار دانش بنیان، دانشگاه های نسل چهارم و آموزش کارآفرینی دانشگاهی و نقش آن در توسعه شرکت های کوچک و متوسط دانش بنیان عنوان کرد.
نقدی خدمت به جامعه را از اهداف مهم دستگاه های اجرایی دانست و گفت: دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان، دارای چهار دانشکده است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان افزود: رسالت این دانشگاه تربیت تکنسین مهارتی است.
نقدی با تاکید بر اینکه70 درصد واحدهای درسی این دانشگاه در کارگاه و آزمایشگاه آموزش داده می‌شود و نمایشگاه دست‌سازه‌های دانشجویان که اکنون برقرار است، نتیجه همین کارگاه‌ها است گفت: آمار اشتغال پایدار دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای طی 10سال اخیر در کشور نشان دهنده اشتغال ۶۰ درصد از دانشجویان است و ۲۴ درصد آنان نیز به صورت پاره‌وقت شاغل هستند درحالی که اشتغال متوسط کل دانشگاه‌های کشور حدود ۴۵ درصد است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان با بیان اینکه فقط گرفتن مدرک دانشگاهی مهم نیست ، خاطر نشان کرد: در سال تحصیلی جاری پذیرش دانشجویان جدیدالورود 30 درصد افزایش داشته است که نشان از اقبال خانواده ها به دانشگاه فنی و حرفه ای و آموزش های مهارتی است.

شایان ذکر است تجلیل از جلیل از اساتید برتر در حوزه پژوهش؛ کارآفرینان؛ همکاران و دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان، بازدید از بازارچه و نمایشگاه توانمندی های اساتید، همکاران و دانشجویان این مجموعه دانشگاهی، دیدار با صنعتگران برتر استان و حضور در شرکت پاریزان صنعت سمنان و دیدار با سرکار خانم منصوری معاونت محترم توسعه مدیریت و منابع استاندار سمنان از دیگر برنامه های سفر یک روزه مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور به استان سمنان بود.

48

کد خبر 1641353

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان سمنان دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان دانشگاه فنی و حرفه ای دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۲۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق شعار سال در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان اصفهان

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک مجمع شهرداران کلان‌شهرهای ایران گفت: در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان شعار سال که بر مشارکت مردمی تاکید دارد، تحقق پیدا می‌کند و در حل مسائل علاوه بر استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان، مشارکت بیشتری را در حل مسائل ترافیکی شهر طلب می‌کنیم.

پوریا محمدیان‌یزدی با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: سه سال پیش رهبر معظم انقلاب نام سال را متناسب با حمایت دانش‌بنیان‌ها تعیین کردند و بر آن اساس مجموعه‌های مختلفی تلاش کردند تا بتوانند شعار سال را محقق کنند.

وی با بیان اینکه مجموعه شهرداری اصفهان به‌طور جدی برای لبیک به این اقدام وارد عمل شد، افزود: در این راستا سال ۱۴۰۱ تفاهم‌نامه‌ای منعقد شد و در سال ۱۴۰۲ اولین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان را برگزار کرد و توانست تمام شرکت‌های فعال در حوزه حمل‌ونقل هوشمند را کنار یکدیگر جمع کند.

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک مجمع شهرداران کلان‌شهرهای ایران با بیان اینکه سال گذشته از برگزاری نمایشگاه در محیط دانشگاهی و اجرا بازخورد خوبی گرفتیم، ادامه داد: همکارانم در مجموعه شهرداری اصفهان تصمیم گرفتند مجدد این نمایشگاه را برگزار کنند، البته شهرداری مشهد سال گذشته مشارکت خوبی داشت و در این دوره نیز از مجموعه شهرداری، دو سازمان اتوبوسرانی و شرکت بهره‌برداری قطار شهری مشهد که بیشترین مهندسی معکوس و بهره‌وری را داشتند، محور نمایشگاه شدند و سایر سازمان‌ها نیز در این نمایشگاه مشارکت کردند.

محمدیان تصریح کرد: از ویژگی‌های خوب دومین دوره نمایشگاه حمل‌ونقل برگزاری نشست کلان‌شهرها بود که با این اقدام تمام معاونان حمل‌ونقل و ترافیک و مدیران سازمان‌های زیرمجموعه را در این نمایشگاه شرکت دادیم‌.

وی با بیان اینکه در این دوره شرکت‌های بیشتری شرکت کردند و موضوعات مسئله‌محور است، ادامه داد: شرکت‌کنندگان در حوزه‌های هوشمندسازی، خودروهای برقی، موتورهای برقی، سامانه‌ها و نرم‌افزارهایی که در سیستم‌های مدیریت شهری کاربرد دارد و می‌تواند بهره‌وری از سیستم‌های شهری را افزایش دهد، مشارکت کردند، همچنین چند شرکت در رابطه با سرویس مدارس محصول نرم‌افزاری و در حوزه هوشمندسازی سر تقاطع‌ها شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه الکترونیک و مخابرات محصولات خوبی ارائه کردند؛ همه سعی می‌کنند با توجه به مشکلات موجود در شهرداری‌ها به‌ویژه شهرهایی با جمعیت بیش از ۵۰۰ هزار نفر بتوانند راهکارهایی ارائه دهند تا مورد استفاده شهرداری‌ها باشد.

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک مجمع شهرداران کلان‌شهرهای ایران تاکید کرد: در این نمایشگاه شعار سال که بر مشارکت مردمی تاکید دارد، تحقق پیدا می‌کند و در حل مسائل علاوه بر استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان، مشارکت بیشتری را در حل مسائل ترافیک شهر طلب می‌کنیم.

محمدیان خاطرنشان کرد: امیدوارم این نمایشگاه تداوم داشته باشد و سال آینده با نظرسنجی از شرکت‌کنندگان نقاط قوت و ضعف برطرف و با کمترین نقص برگزار شود و تبدیل به محفل علمی سالانه در حوزه حمل‌ونقل باشد که مشکلات بیان و شرکت‌ها محصولات خود را ارائه دهند.

کد خبر 749975

دیگر خبرها

  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟
  • حضور دانش‌بنیان‌ها در حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده است
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد
  • دولت سیزدهم نگاه ارزشمندی به مسایل اجتماعی و فرهنگی دارد
  • تحقق شعار سال در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان اصفهان
  • حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است
  • خرید محصول، بهترین کمک به دانش‌بنیان‌ها است
  • عزم جدی مدیریت شهری اصفهان برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان