Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر آموزش و پرورش بانه گفت: آموزشهای فنی و حرفه ای بایستی در مسیر کار و اشتغالی که در منطقه ویژه اقتصادی قرار دارد، هدایت شود و این کار شرایط را برای سرمایه گذاران و کارخانه داران در جهت  بکارگیری نیروی کارآمد تسهیل می کند. 

به گزارش خبرگزاری برنا از کردستان؛  اقبال صالحی مدیر آموزش و پرورش بانه در گفتگو با خبرنگار برنا، با اشاره به اینکه برای برگزاری اولین سمینار علمی آموزشی با عنوان تاثیر آموزشهای هنرستانی بر توسعه منطقه ویژه اقتصادی بانه با محوریت تربیت نیروی انسانی ماهر با همکاری آموزش و پرورش و ادارات شهرستان برگزار می‌شود اظهار کرد: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای متناسب با منطقه ویژه اقتصادی بانه در توسعه کارآفرینی و اشتغال زایی نقش بسیار بسزایی دارد آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کاربردی، کمک بسیار مناسبی جهت تامین نیروی  انسانی ماهر و با تجربه خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی افزود: با افتتاح منطقه ویژه اقتصادی بانه هنرستان فنی حرفه ای این شهرستان نیز باید فعالیت و نقش خود را در آموزش افزایش دهد بزرگترین دغدغه جامعه امروز بهبود وضعیت اقتصادی و اشتغال است که این مهم تنها با اجرای پروژه‌های دولتی حاصل نمی‌شود با توجه به شناسایی پتانسیل های اقتصادی در منطقه ویژه اقتصادی می توان نیروهای انسانی متخصص بومی در مراکز آموزشی تربیت کرد. صالحی عنوان کرد: از مهمترین دغدغه‌های آموزش و پرورش شهرستان مسئله آموزش و فراگیری مهارت است که نقش بسیار مهمی در ایجاد اشتغال پایدار و کاهش بیکاری در جامعه دارد طبیعی است افرادی که دارای مهارت و حرفه هستند به راحتی جذب بازار کار می‌شوند.

وی ادامه داد: هدف اصلی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای تربیت نیروی کارآمد مورد نیاز بخش‌های مختلف جامعه می‌باشد و همچنین یکی از مزیت های منطقه ویژه اقتصادی بانه توسعه کارآفرینی و اشتغال زایی است و تربیت نیروی کار ماهر متناسب با این منطقه، نیازمند توجه بیشتربه آموزش های فنی و حرفه ای است.

صالحی با اشاره به معرفی دبیران و مسئولان سمینار فنی و حرفه ای تشریح کرد: فرماندار بانه به عنوان رئیس شورای سیاست گذاری سمینار، مدیر آموزش و پرورش، دبیر کمیته علمی سمینار، و آقایان مطلب آزادی دبیر اجرایی و یاسین بهرامی مسئول کمیته روابط عمومی سمینار معرفی شده اند.

وی هدف از برگزاری این سمینار را اینگونه تشریح کرد: توسعه آموزش های عالی فنی و حرفه ای، گسترش شایستگی حرفه ای از طریق توسعه دانش، مهارت و نگرش در سطوح تربیت کاردان فنی و حرفه ای، اصلاح هرم تحصیلی و شغلی نیروی کار، تربیت نیروی انسانی متناسب با فرصتهای جدید شغلی و فنی و حرفه ای، ایجاد زمینه های اشتغال مولد و بالا بردن نرخ بهره وری نیروی انسانی، گسترش آموزش های کارآفرینی به منظور افزایش اشتغال مولد و کاهش بیکاری است. صالحی در پایان خاطر نشان کرد: امروزه تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و کارآمد از عوامل کلیدی و انکارناپذیر در توسعه اقتصادی و اجتماعی هر کشور محسوب می‌شود و هر نوع سرمایه‌گذاری کلان در بخش‌های مختلف اقتصادی نیازمند برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری در این بخش از طریق مختلف از جمله آموزش‌های فنی و حرفه‌ای است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کردستان منطقه ویژه اقتصادی بانه آموزش های فنی و حرفه ای آموزش و پرورش نیروی انسانی تربیت نیروی نیروی کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۹۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردبیل در شاخص بهره وری نیروی کار پنجم کشور است

داود شایقی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: عوامل موثر در شاخص بهره وری نیروی کار آموزش و تخصص گرایی است که هم در استخدام نیروها و هم به کارگیری نیروهای جدید سعی شده تا شرایط بهتری را در استان شاهد باشیم.

وی به نرخ شهرنشینی نیز در اردبیل اشاره و خاطرنشان کرد: نرخ شهرنشینی در اردبیل ۶۸ درصد است و در نقطه مقابل نرخ روستانشینی نیز به کمتر از ۳۲ درصد رسیده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل ضرورت توجه به عمران و آبادانی روستاها و آبادی ها را برای کاهش جابجایی و مهاجرت روستانشینان به شهرها یادآور شد و بیان کرد: در توزیع اعتبارات سعی شده تا مناق محروم و کمتر توسعه یافته در اولویت اصلی باشند.

شایقی گفت: در توزیع اعتبارات استانی فراتر از شاخص جمعیت شاخص محرومیت، جمعیت بیکار، فاصله از مرکز استان و روستاهای بالای ۲۰۰ نفر ساکن در کانون توجه قرار گرفته تا براساس این شاخصه ها ضریب توزیع اعتبارات را شاهد باشیم

وی تصریح کرد: در سال گذشته ۶۴۵ میلیارد تومان اعتبار استان براساس ۱۴ شاخص توزیع شد تا بخشی از محرومیت ها در مناطق روستایی و محروم استان رفع شود.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل ادامه داد: استان اردبیل در رشد اقتصادی نیز وضعیتی به مراتب بهتر از میانگین کشوری دارد به طوری که رشد اقتصادی کشور ۳.۳ درصد و استان اردبیل ۳.۷ درصد اعلام شده است.

شایقی افزود: نرخ بیکاری در این استان ۱۲.۹ درصد تعیین شده و در فصول مختلف سال نیز این نرخ متغیر است.

وی گفت: در برخی از فصول سال نرخ بیکاری استان تک رقمی شده و قطعا امسال با راه اندازی واحدهای تولیدی جدید و اشتغال ایجاد شده در سال جهش تولید با مشارکت مردم امیدواریم این نرخ تعدیل شود.

کد خبر 6095544

دیگر خبرها

  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • روستای "سویرو" بانه شهری برای لک‌لک‌ها
  • کلید حل تمام مسائل کشور در دل تعلیم و تربیت نهفته است
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان
  • حاکمیت نگاه ویژه‌ای در تأمین نیاز‌های حرفه‌ای ماماها داشته باشد
  • کار دانشگاه‌ها تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان است
  • کار اصلی مدارس و دانشگاهها؛ تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت های استان است
  • اردبیل در شاخص بهره وری نیروی کار پنجم کشور است
  • مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر