Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@00:32:14 GMT

وزیر علوم: حمایت ویژه ای دیپلماسی علمی خواهیم داشت

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۷۴۹۷۷

وزیر علوم: حمایت ویژه ای دیپلماسی علمی خواهیم داشت

به گزارش ایرنا، دکتر  محمدعلی زلفی‌گل امروز سه شنبه در آئین آغاز پنجمین سمینار ملی شیمی کاربردی در آذربایجان شرقی که به صورت مجازی در حال برگزاری است، افزود: برای تحقق مرجعیت علمی تلاش خواهیم کرد تا ردیف ویژه‌ای در بودجه سال آینده در نظر گرفته شود.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، حمایت از مجلات علمی با کیفیت و معتبر را بسیار مهم دانست و اظهار داشت: اگر دانشمندان و انجمن‌های علمی را مورد حمایت قرار داده و تحت حمایت نمایه‌های بین‌المللی قرار دهیم، شاهد رشد و توسعه عالی آنان خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین گفت: امتیازات ویژه‌ای برای کسانی که در دیپلماسی علمی فعالیت کنند قائل خواهیم شد و در آئین‌نامه ارتقا و ترفیع اعضای هیأت علمی بازنگری خواهد شد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بیش از ۲۰ میلیون تحصیل‌کرده دانشگاهی در کشور را بزرگ ترین سرمایه ارزشمند جامعه دانست و گفت: نظام سنجشی و انگیزشی و همچنین نظام پیشنهادات ایجاد خواهیم کرد تا از نظرات و پیشنهادات جامعه علمی و اندیشمند کشور بهره ببریم.

وی در این ارتباط تصویری با اشاره به اینکه رتبه ایران در بسیاری از علوم، از جمله رشته شیمی، جزو بهترین‌های جهان است، تشریح کرد: تفکر و تعقل انسان وابسته و نتیجه واکنش‌های شیمیایی است و دانشمندان ایران زمین در زمینه شیمی کاربردی، کارهای بزرگی انجام داده‌اند. 

وی ادامه داد: در صنعت نفت، پتروشیمی، صنایع دارویی، صنایع رنگ، رزین و پلیمر، دانشمندانی را داریم که تولید محصول دارند و باعث افتخار هستند. 

 دکتر علیرضا امانی، دبیر علمی این سمینار نیز گفت: با توجه به ماهیت علم شیمی کاربردی و رویکرد شورای سیاستگزاری سمینار مبنی بر پذیرش مقالاتی با شاخص قرارداشتن در مرزهای علم و کاربردی بودن آنها، درمجموع  ۱۷ موضوع محوری برای سمینار در نظر گرفته شد که با توجه به این شاخص، تعداد ۱۹۵ مقاله از مجموع مقالات رسیده به دبیرخانه سمینار مورد پذیرش قرار گرفت که از این تعداد، ۴۴ مقاله به صورت آنلاین و ۱۵۱ مورد به صورت آفلاین ارائه میشود.

وی افزود: در کنار این سخنرانی ها، کارگاه هایی نیز با هدف معرفی و ایجاد زمینه های  شغلی و توسعه  ارتباط دانشگاه با صنعت با محتوای آموزشی و مهارتی مانند: کارگاه آشنایی با مواد شیمیایی مورد مصرف در ساختمان و فرمولاسیون آنها، کارگاه روشهای تست و آنالیز انواع چسبهای صنعتی، و کارگاه روش های تهیه پلیمرهای نور پخت جهت استفاده در پرینترهای سه بعدی و همچنین استفاده از پلیمرها در حوزه دندانپزشکی و مدلینگ صنعتی تدارک دیده شده است.

صنایع نفت، گاز و پتروشیمی ، صنایع شیمیایی ، فناوری پلیمرها ، فناوری رنگ، رزین و روکش ، فناوری چرم ، تصفیه آب و پساب های صنعتی، انرژی های تجدید پذیر و پیل های سوختی، کاتالیست های صنعتی ، فرآیندهای جداسازی و غشاها ، الکتروشیمی صنعتی و خوردگی، مدل سازی و شبیه سازی فرآیندهای شیمیایی، فرآیندها و راکتورهای شیمیایی، فیتوشیمی ، نانوشیمی ،ایمنی در شیمی و صنایع شیمیایی و آموزش شیمی کاربردی محورهای این سمینار است.

پنجمین سمینار ملی شیمی کاربردی به مدت سه روز در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان برگزار می شود.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی تبریز دانشگاه دانشگاه تبریز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی تبریز دانشگاه آذربایجان شرقی تبریز دانشگاه دانشگاه تبریز شیمی کاربردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۷۴۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم

معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت ضمن تاکید بر رشد تولید این نوع ماشین آلات در دولت سیزدهم، از ساخت بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه ماشین راهداری و معدنی در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛«سید محمد موسوی» معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت درباره میزان واردات ماشین آلات صنعتی اظهار کرد: هر ساله به طور میانگین حدود ۵ میلیارد دلار تجهیزات صنعتی برای حوزه‌های مختلف وارد کشور می‌شود. در حال حاضر بخش از این واردات برای نوسازی ماشین آلات قدیمی است.


معاون وزیر صمت افزود: ما در حال حاضر در مورد تجهیزات بخش‌هایی همچون صنایع غذایی و دارویی نه تنها وارداتی نداریم بلکه نزدیک به ۲ میلیارد دلار هم صادرات داریم. مضاف بر این موضوع، در طول سال‌های اخیر تولید ماشین آلات راه‌سازی و معدنی رشد ۱۰۰ درصدی را تجربه کرده به طوری که تعداد تولید آن‌ها در سال ۱۴۰۱ بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ و در سال ۱۴۰۲ هم ۴ هزار ۵۰۰ دستگاه بوده است.


وی تصریح کرد: شرایط خوب تولید نیازمند واردات بخشی از قطعات مورد نیاز ماشین آلات صنعتی است. میانگین عمق ساخت داخل ماشین آلات راهداری و معدنی در اقصا نقاط جهان بین ۴۰ تا ۶۰ درصد است. در حال حاضر ساخت ماشین آلات صنعتی این حوزه در ایران هم از این روند تبعیت می‌کند.


موسوی درباره صادرات ماشین آلات صنعتی گفت: برنامه نخست ما معطوف به خروج شرکت‌های تولیدکننده این حوزه از وضعیت رکود است. در طول ۱۰ سال گذشته با شرکت هپکویی مواجه بودیم که میزان تولید آن ۴۰ تا ۵۰ دستگاه ماشین صنعتی بود، این اعداد در حالی رقم می‌خورد که در پروانه بهره‌برداری این شرکت میزان تولید سالانه آن ۲ هزار و ۸۰۰ دستگاه بوده است. با توجه به رویکرد مذکور، تولید این شرکت در سال نخست به ۳۰۰ دستگاه و در سال دوم هم به بیش از ۷۰۰ دستگاه رسیدیم.


مشروح گفته‌های موسوی را در کلیپ زیر مشاهده کنید؛

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: ماشین آلات صنعتی ، ماشین آلات معدنی ، وزارت صمت ، صنایع غذایی ، سید محمد موسوی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA4

دیگر خبرها

  • وزیر کشور پیام فرستاد
  • پیام وزیر علوم درپی درگذشت نخبه کنکوری
  • پیام درگذشت وزیر علوم در پی درگذشت نخبه کنکوری
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • معاون وزیر علوم: دانشجویان تعلیق شده در آمریکا به ایران بیایند هزینه تحصیل‌شان رایگان است
  • رشد ۳۵ درصدی جذب دانشجو در دانشگاه علمی- کاربردی مازندران
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • واگذاری کارخانه سامان کاشی بروجرد به هیات حمایت از صنایع
  • برای نخبگان در حوزه‌های مختلف مسیر ویژه‌ای باز خواهیم کرد