Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان - ایرنا - معاون وزیر امور خارجه کشورمان گفت: برگزاری سمینار 'همکاری‌ های هسته ای، پیشرفت ها و چشم اندازها' در قالب سومین دور از گفتگوهای سطح بالای ایران و اتحادیه اروپا در اصفهان حامل پیام به رسمیت شناختن فناوری صلح آمیز انرژی هسته ای ایران از سوی این اتحادیه است .

به گزارش ایرنا، عباس عراقچی سه شنبه شب در دیدار استاندار اصفهان افزود: برگزاری این سمینار در اصفهان دربردارنده آن است که اتحادیه اروپا، حق برخورداری جمهوری اسلامی ایران برای استفاده از انرژی صلح آمیز هسته ای را به رسمیت می شناسد و خواهان توسعه همکاری ها با کشورمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عراقچی بیان کرد: سمینار یاد شده، دومین سمینار برای بررسی راهکارها جهت توسعه همکاری های اتحادیه اروپا با جمهوری اسلامی ایران در زمینه انرژی صلح آمیز هسته ای است که پس از برجام شکل گرفت.
وی با اشاره به اینکه در این سمینار چگونگی همکاری های هسته ای طرفین در بخش های مختلف مورد بررسی قرار می گیرد، گفت: پس از برجام افق جدیدی برای همکاری های هسته ای ایران و کشورهای اروپایی گشوده شده است و با برگزاری این سمینارها افزون بر اینکه دانشمندان ایران و اروپا در زمینه های مختلف انرژی صلح آمیز هسته ای تبادل نظر می کنند، دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در بخش انرژی صلح آمیز هسته ای به کشورهای عضو اتحادیه اروپا معرفی می شود.
معاون وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به اینکه برگزاری این سمینارها موجب شناخت بیشتر کشورهای جهان با توانایی های جمهوری اسلامی در زمینه استفاده از انرژی صلح آمیز هسته ای می شود، تصریح کرد: کشورهای دنیا پس از آشنایی با این توانایی ها، به دستاوردهای دانشمندان جوان کشورمان برای دست یابی به انرژی صلح آمیز هسته ای احترام می گذارند.
بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی کشورمان نیز در این دیدار با اشاره به اهمیت برگزاری سمینار همکاری‌ های هسته ای، پیشرفت ها و چشم اندازها در قالب سومین دور از گفتگوهای سطح بالای ایران و اتحادیه اروپا در اصفهان گفت: کشورهای اروپایی از تجربیات خوبی در زمینه انرژی هسته ای برخوردارند و توسعه همکاری اتحادیه اروپا با جمهوری اسلامی ایران در بخش های مختلف انرژی صلح آمیز هسته ای موجب انتقال این تجربیات به دانشمندان جوان کشورمان خواهد شد.
استاندار اصفهان نیز برگزاری سمینار همکاری های هسته ای اتحادیه اروپا با جمهوری اسلامی در اصفهان را در ابعاد مختلف با اهمیت ارزیابی کرد و گفت: حضور معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در این سمینار و اعلام مواضع قاطع ایشان مبنی بر اینکه برجام غیر قابل خدشه می باشد، از دیدگاه دیپلماسی و اثبات حقانیت نظام جمهوری اسلامی ایران حائز اهمیت است.
سمینار 2 روزه همکاری‌های هسته ای، پیشرفت ها و چشم اندازها در قالب سومین دور از گفتگوهایی سطح بالای ایران و اتحادیه اروپا، روز سه شنبه با حضور سید عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه، بهروز کمالوندی معاون امور بین‌الملل حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی و هلگا اشمید معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در اصفهان آغاز به کار کرد.
سومین دور از گفتگو های سطح بالای ایران و اروپا به ریاست سید عباس عراقچی و هلگا اشمید روز دوشنبه در تهران آغاز شد.
انرژی محیط زیست، مسایل اقتصادی، مبارزه با مواد مخدر، حقوق بشر و مسایل منطقه ای از مهمترین محورهای گفتگوهای سطح بالای تهران و بروکسل است.
بعد از اجرایی شدن سند برجام، طرفین 2 دور گفت و گو در تهران و بروکسل انجام داده اند این در حالی است که ایران و اتحادیه اروپا در سال های گذشته نیز گفت و گوهایی در قالب گفت و گوهای انتقادی و سازنده داشته اند.
برجام موانع حقوقی همکاری های بین المللی هسته ای با ایران را هم از میان برداشته است به طوریکه بر اساس ضمیمه سه برجام، کشورها باید در زمینه انرژی صلح آمیز هسته ای نیز با ایران همکاری کنند.
2093 **3404** خبرنگار: اصغر دواتگر** انتشار: محسن اسماعیلی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۴۰۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت ترینیداد و توباگو کشور فلسطین را به رسمیت شناخت

وزارت خارجه فلسطین در بیانیه‌ای ضمن استقبال از تصمیم ترینیداد و توباگو برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین اعلام کرد که این اقدام با قوانین بین المللی مطابقت دارد و به تلاش‌های بین المللی برای پایان دادن به اشغالگری اسرائیل کمک خواهد کرد.

این اقدام پس از آن صورت گرفت که دولت ترینیداد و توباگو گفت این اقدام به دستیابی به "صلح پایدار" کمک می‌کند.

در بیانیه خبری وزارت امور خارجه این کشور حوزه کارائیب همچنین آمده است که به رسمیت شناختن کشور فلسطین "اجماع فزاینده بین المللی در مورد موضوع تشکیل کشور فلسطین" را تقویت کرد.

جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز دوشنبه فاش کرد که انتظار می‌رود چندین کشور اتحادیه اروپا تا پایان ماه مه، کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.

پیش از این، اسپانیا و ایرلند متعهد شدند که حمایت بین المللی را برای به رسمیت شناختن فلسطین به عنوان یک کشور مستقل تضمین کنند، در حالی که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل گفت که به رسمیت شناختن یکجانبه کشور فلسطین "یک دستاورد برای حماس" است.

تاکنون ۱۴۱ کشور فلسطین را به رسمیت شناخته اند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • سازمان همکاری‌ اسلامی از همه کشورها خواست کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند
  • سازمان همکاری‌ اسلامی خواستار به رسمیت شناختن کشور فلسطین شد
  • سازمان همکاری‌ اسلامی به رسمیت شناختن کشور فلسطین را خواستار شد
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی
  • مثلث آمریکایی چه هدفی را در تقابل با فعالیتهای هسته‌ای ایران دنبال می‌کنند؟ / نقشه راه گروسی در تهران پس از عملیات وعده صادق
  • دولت ترینیداد و توباگو کشور فلسطین را به رسمیت شناخت
  • ترینیداد و توباگو هم کشور فلسطین را به رسمیت شناخت
  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند
  • گفتگوی بورل و امیرعبداللهیان در آستانه سفر گروسی؛ رئیس دیپلماسی اروپا به وزیر خارجه ایران چه گفت؟
  • آژانس به مسیر عقلانیت باز می گردد؟