Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین سمینار منطقه ای اختلالات آب و الکترولیت در کودکان به مدت دو روز ( هشتم و نهم آبان ماه 1396 ) با حضور پروفسور فرحناک اسدی در تالار ابن سینا دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کرددانش،در این سمینار پروفسور فرحناک اسدی فوق تخصص نفرولوژی کودکان و استاد دانشگاه راش در شیکاگو امریکا، اساتید دانشگاه های علوم پزشکی؛ تهران، ایران، شهید بهشتی، کرمانشاه، همدان و اعضای هیئت علمی، متخصصین گروه های هدف؛ پزشکان فوق تخصص و متخصص کودکان، داخلی، عفونی، قلب و عروق، جراحی عمومی، ارولوژی، بیهوشی، طب اورژانس، پزشکان عمومی، داروسازی، تغذیه ، گروه پرستاری، هوشبری ، رزیدنت ها و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کردستان حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این سمینار رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: دانشگاه اخیرا" با انجام چند پروژه در زمینه تثبیت مرجعیت علمی دانشگاه از اساتید، دانش پژوهان و دانشجویان جهت تولید کارهای علمی و پژوهشی با ارزش و مطرح در سطح بین الملل دعوت می نماید.

 

دکتر سیامک واحدی با تاکید بر اهمیت ارتقاء حوزه آموزش و پژوهش در کنار پیشبرد برنامه های درمان و بهداشت، افزود: داشتن ایمان و با عشق و علاقه کار کردن در کنار دستیابی به علم و فناوری لازمه پیشرفت کشور است که دانشگاه نیز با الگو برداری از انسانهای توانمند و مایه افتخاری چون پروفسور اسدی و با بکارگیری توان مضاعف برای رسیدن به این جایگاه تلاش می کند.

 

وی از پروفسور اسدی درخواست نمود با سفرهای بعدی خود به این استان بعنوان استاد افتخاری دانشگاه علوم پزشکی کردستان سبب ایجاد ارتباط علمی بین دانشگاه و سایر دانشگاه های معتبر کشور و نیز دانشگاه راش در شیکاگو امریکا جهت انتقال تجارب و اطلاعات علمی شود.

 

فوق تخصص نفرولوژی کودکان و استاد دانشگاه راش در شیکاگو امریکا در این سمینار با اشاره به خلاصه ای از رزومه کاری و فعالیت های  خود در ایران و خارج از کشور، گفت: خوشحالم از اینکه طی این 40 سالی که در خارج از کشور به سر بردم هر سال توانسته ام به ایران بازگشته و هر بار مهمان یکی از دانشگاه های سراسر کشور باشم.

 

پروفسور فرحناک اسدی ضمن ابراز خرسندی و خوشحالی بابت حضور در استان کردستان از تلاش های رئیس دانشگاه، دکتر راما نقشی زادیان دبیر کمیته علمی و سایر اعضای برگزارکننده این سمینار قدردانی کرد.

 

وی در این سمینار به بیان مباحث اسید و باز، تفسیر ABG( گازهای خون شریانی)، درمان و approach به هایپوناترمی پرداخت.

 

نفرولوژیست اطفال و دبیر علمی سمینار گفت: با توجه به رویکرد جدید رئیس دانشگاه مبنی بر در اولویت قرار دادن امور آموزشی و پژوهشی و اهمیت درمان اختلالات آب و الکترولیت در نجات بسیاری از بیماران در شرایط اورژانس و الکتیو بر آن شدیم در راستای نیل به اهداف اولین سمینار اختلالات آب و الکترولیت را برگزار نماییم.

 

دکتر راما نقشی زادیان افزود: اهداف سمینار شامل مروری بر اتیولوژی و پاتو فیزیولوژی اختلالات آب و الکترولیت، اتیولوژی و پاتو فیزیولوژی اختلالات اسید و باز، نحوه اپروج و تشخیص اختلالات آب و الکترولیت و اسید و باز و تازه های درمان اختلالات اسید و باز و اختلالات آب و الکترولیت می باشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۶۱۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند

به گزارش قدس خراسان به نقل از وبدا، حسن عبدالله‌زاده در حاشیه همایش پیشکسوتان بهورزی و گسترش قطب ۹ کشور، در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: امروز به مناسبت بزرگداشت روز معلم مراسم تجلیل از مربیان شاغل و بازنشسته بهورزی استان برگزار شد که زحمات بسیاری در حوزه سلامت به‌خصوص در مناطق محروم، کم برخوردار و صعب‌العبور داشتند و همه ما قدردان زحمات ۳۰ ساله این عزیزان هستیم و با افتخار دست این مربیان عزیز را در هفته بزرگداشت مقام معلم می‌بوسیم.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در این مراسم از بیش از ۱۰۰ پیشکسوت و مربی بهورزی تقدیر به عمل آمد.

وی افزود: در حال حاضر ۱۱۰۰ بهورز در مناطق روستایی حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد شاغل هستند و حداقل ۶۵۰ نفر دیگر نیاز است که به وضعیت ایده‌آل در تامین نیروی انسانی موردنیاز در این حوزه برسیم.

عبدالله زاده با تاکید بر اینکه ۵۰۰ دانش آموز بهورزی هم‌اکنون در حال گذراندن دوره آموزشی هستند و در مهر و بهمن ماه سال آینده فارغ‌التحصیل می‌شوند و این افراد بلافاصله پس از فارغ‌التحصیلی به‌کارگیری خواهند شد، گفت: طبق وعده معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با موافقت رئیس سازمان استخدامی کشور یک آزمون دیگر در طی ۳ ماه آینده برگزار خواهد شد تا که مابقی کسری نیروی بهورزی در سطح کشور از جمله ۱۵۰ نیروی مابقی جهت به‌کارگیری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تامین گردد.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: این ۱۵۰ نیرویی که در آزمون بعدی جذب خواهند شد پس از طی دوره آموزشی ۲ ساله و فارغ‌التحصیلی در این دوره در مراکز و خانه‌های بهداشت روستایی به‌کارگیری می‌شوند.

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • کشف لوازم آرایشی و بهداشتی غیر مجاز در کاشان
  • همسر رئیسی پُست جدید گرفت
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه